Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Συνεχίζει ο Κοκλιώτης στον Αμπελακιακό

Με τη φανέλα του Αμπελακιακού θα συνεχίσει να αγωνίζεται και την επόμενη χρονιά ο Γιάννης Κοκλιώτης. Οι άνθρωποι της διοίκησης στηρίζουν πολα στον έμπειρο επιθετικό και είναι χαρούμενοι που ο παίκτης συμφώνησε να παραμείνει στον ιστορικό μας σύλλογο.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ


Η Διοίκηση του Αμπελακιακού θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον Αντιδήμαρχο Αμπελακίων Στέλιο Ραπτόπουλο που με φιλότιμες προσωπικές του ενέργειες κατάφερε να επισκευαστεί ο χλοοτάπητας του Γηπέδου Αμπελακίων μέσω του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Σαλαμίνας. Επίσης ευχαριστεί για το ίδιο θέμα την Πρόεδρο του ΑΝΑΣ κα Ασημίνα Μπούτση καθώς και το Δήμαρχο Σαλαμίνας Σπύρο Σοφρά για τη συμπαράστασή τους στο θέμα.

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΒΗΣΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ

Πριν μερικά χρόνια ένας τοίχος στο δρόμο προς το Αρχαίο Λιμάνι στο Αμπελάκι έγραφε (διά χειρός Μαριδάκη) «Οι λαοί που ξεχούν την ιστορία τους καταντούν σαν το Αμπελάκι¨.
Μια πρόταση αυτή τη φορά που έρχεται από Αμπελάκι θέτει τις βάσεις ώστε να μην ξεχάσουμε την ιστορία μας.
Ο πρώην πρόεδρος του Αμπελακιακού, σημερινός γενικός αρχηγός της ομάδας και πρώην υπεύθυνος της Ακαδημίας του Αίαντα και για λίγες ημέρες πρόεδρός του αλλά τυπικά για έναν ολόκληρο χρόνο, βάζει το δάχτυλο επί των τύπο των ύλων.
Τολμά και προτείνει σε αυτούς που λένε πολλά λόγια για αγάπες και λουλούδια περί ποδοσφαίρου και της νεολαίας, να κάτσουν όλοι μαζί σε ένα τραπέζι και να συζητήσουν για συνένωση και τη δημιουργία του νέου Αίαντα.
Η πρόταση του Χρήστου Θεοχάρη έχει ως εξής: Συνένωση ων ομάδων του Αμπελακιακού με την νεοφώτιστη ομάδα της Α.Ε. Σαλαμίνας όπου θα προκύψει ο νέος Α.Σ.Σ. ΑΙΑΣ – 2010, όσον αφορά τον Αμπελακιακό την δεύτερη ιστορικότερη ομάδα του νησιού θα παραμείνει στην Β’ ή Γ’ Πειραιά έτσι ώστε τα μικρότερα παιδιά να παίρνουν παιχνίδια ώστε να προωθούνται στην ομάδα του νέου Αίαντα.
Αν υπάρχει λοιπόν θέληση και αληθινή αγάπη για την ιστορία, τα παιδιά, ο ποδόσφαιρο και τον Αίαντα δεν έχουμε παρά να το δείξουμε την πράξη καλοπροαίρετα, χωρίς εγωισμούς για το καλό του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Και που ξέρετε αν αλλάξουμε μυαλά , αν δεν κοιτάμε μόνο το σήμερα, αν πετάξουμε από πάνω μας τα κόμπλεξ, αν καταλάβουμε ότι η ισχύς εν τη ενώση, αν δούμε ότι το πρέπει να βάζουμε γερά θεμέλια για να μη γκρεμίσουμε το οικοδόμημα και τέλος αν πετάξουμε στα σκουπίδια αυτά που μας χωρίζουν και κρατήσουμε αυτά που μας ενώνουν τότε και μόνο τότε θα δούμε προκοπή και πρόοδο σε αυτό τον τόπο.
Υ.Γ.: Φυσικά υπάρχουν προτάσεις και όροι στην περίπτωση που υπάρξει ενδιαφέρον για αυτό το εγχείρημα. Όλα τα άλλα θα βρεθούν.

Φιλικά
Προς τους Φιλάθλους της Σαλαμίνας

Χρήστος Θεοχάρης

Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

ΕΝΟΤΗΤΑ-ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 15.7.2010 η ανοικτή Συνεδρίαση του Δ.Σ της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ,
στην οποία παραβρέθηκαν οι εκπρόσωποι των σωματείων μελών της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ:

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

ΜΕ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ

Η πρώτη μεταγραφή της φετινής μεταγραφικής περιόδου για την ιστορική ομάδα της Σαλαμίνας είναι αυτή του Νίκου Σκλάβου, ενός νέου, ταλαντούχου και έμπειρου αμυντικού χαφ, αφού εκτός από τους ερασιτέχνες της Προοδευτικής έχει αγωνιστεί και στον Αίαντα Σαλαμίνας καθώς και στο Μοσχάτο.
Με αυτή τους την κίνηση οι διοικούντες τον Αμπελακιακό σηματοδοτούν την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής. Επίσης σε συμφωνία έχουν έρθει με έναν ταλαντούχο τερματοφύλακα, καθώς και έναν πολύ έμπειρο κεντρικό καθαρό δεκάρι και άλλους 2 – 3 ποδοσφαιριστές που σύντομα θα ανακοινωθούν τα ονόματά τους, μιας και μένουν οι τυπικές διαδικασίες για να ενταχθούν στο νέο ρόστερ της ομάδας. Ο ένας εξ’ αυτών θα είναι ένας πολύ καλός επιθετικός.

Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΡΟΥΣΤΑΛΗΣ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΑΠΑΙ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΥΤΣΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΚΛΙΩΤΗΣ
ΜΕΛΕΤΗΣ ΦΑΣΟΥΛΗΣ
Κατά σειρά από πάνω προς τα κάτω.

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΚΛΑΒΟΣ "Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ"

ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΚΛΑΒΟΣ "Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ"
Νέος προπονητής του Αμπελακιακού ανάλαβε ο Μπάμπης Σκλάβος.
Ο νεαρός και πολλά υποσχόμενος Προπονητής ήδη εργάζεται σκληρά, σε στενή συνεργασία με τον Πρόεδρο Κώστα Φαφούτη και τον Γενικό Αρχηγό Χρήστο Θεοχάρη, για το δέσιμο ενός δυνατού και ανανεωμένου ρόστερ που θα δώσει τη δυνατότητα στην ιστορική ομάδα της Σαλαμίνας να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Α’ Πειραιά.