Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

ΔΕΙΠΝΟ ΣΥΣΦΙΞΗΣ ΣΧΕΣΕΩΝ


Στο γνωστό ψητοπολείο PITA HOT ο Γενικός αρχηγός της ομαδας Χρηστος Θεοχάρης παρέθεσε την Τετάρτη  στις 27/10/2010 δείπνο σύσφιξης σχέσεων στην ομάδα και το τεχνικό τιμ.
Εκ μέρους του Δ/Σ ο κύριος Θεοχάρης ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τον ιδιοκτήτη του PITA HOT για την φιλοξενία και το άψογο σέρβις καθώς και τα πολύ νόστιμα φαγητά τους.

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ 3-1

Σήμερα στο γήπεδο του Αμπελακιακού στις 3μμ στον αγώνα πρωταθλήματος η ομάδα μας, πιάνοντας από την αρχή του πρώτου ημιχρόνου το ποδόσφαιρο που γνωρίζουν οι παίκτες του Μπάμπη Σκλάβου έδειξαν και σε αυτό το παιχνίδι ποιος θα ήταν το αφεντικό. Ο Αμπελακιακός αν και δεν υπήρχε στην εντεκάδα του, λόγο τιμωρίας ο βασικός του σέντερ φορ Σταφσουλάι, άνοιξε το σκορ μόλις στο 15ο λεπτό με τον ταλαντούχο και πολλά  υποσχόμενο Σγούρδα  Σταμάτη, στη συνέχεια Κοβιός στο 38ο λεπτό ήρθε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας μας και να πάμε με αυτό το σκορ στο ημίχρονο.
Στο 57ο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου μετά από λάθος συνεννόηση της Άμυνας οι αντίπαλοι μείωσαν σε 2-1 και στο 72 ο Κρουστάλης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έγραψε το τελικό 3-1.
Με την ομάδα του Αμπελακιακού αγωνίστηκαν οι, Μαγιάτης Π, Καπάι, Μπούνταλης, Μαγιάτης Β, Σταυράτης, Κρουστάλης, Μπούζος, Σγούρδας, Κοκλιώτης, Κοβιός, Κωσταντάκης, και σαν αλλαγή οι Ζαχαρίας, Γαβριηλάκης, και Παπαδόπουλος.

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

ΑΜΦΙΑΛΗ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ 0-2

Σε ένα σπουδαίο παιχνίδι από πλευράς φάσεων ο Αμπελακιακος πήρε το πρωτο εκτός έδρας τρίποντο κερδίζοντας την αξιόμαχη ομάδα της Αμφιαλης με σκορ 0-2 .
Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα που διεξήχθη σήμερα στις 3+30μμ στο γήπεδο των σιταποθηκων στο Κερατσίνι, οι παίκτες του Μπάμπη Σκλάβου έδειξαν ποιος θα ήταν το αφεντικό. Εκτός των δυο γκολ που σημείωσαν ο νεαρός Σγουρδας Σταμ. στο 28 λεπτό και ο Κωσταντάκης Στέλιος στο 68 λεπτό, η ομάδα μας έχασε και αλες ευκαιρίες όπως στο 75 λεπτό σε τετ ατ τετ του Κόκλιώτη με τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Τέλος αξιοσημείωτο είναι η αποβολή του Σταφσουλαι στο 27 λεπτό με απευθείας κόκκινη κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή και είχε σαν αποτέλεσμα να μείνει η ομάδα με δέκα παίκτες.

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ

Σε ένα πλούσιο σε θέαμα και πάθος που όσοι παρευρέθησαν στο γήπεδο ανταμείφθηκαν βλέποντας ένα δυνατό παιχνίδι υπό βροχή και 6 γκολ, τρία από κάθε ομάδα, ο Αμπελακιακός έκανε την ολική επαναφορά αφού από 0-3 κατάφερε παίζοντας με πάθος στο τελευταίο ημίωρο να κάνει το σκορ 3-3 με την αξιόμαχη ομάδα του Καραβα.
Για την ιστορία τα τρία γκολ της ομάδας μας σημείωσαν οι Σταφσουλάι,Κοβιός,και Κρουστάλης μετά από εύστοχο χτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο Σταφσουλάι.

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ-ΣΠΙΘΑ 12-1

Με το ασύλληπτο σκορ 12-1 η εφηβική ομάδα του Αμπελακιακού φιλοδωρησε την αντίπαλη ομάδα της Σπίθας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος των εφήβων , ο αγώνας έγινε στις 11 το πρωί του Σαββάτου στο γήπεδο του Αμπελακιακού.