Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

ΕΝΟΤΗΤΑ-ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 15.7.2010 η ανοικτή Συνεδρίαση του Δ.Σ της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ,
στην οποία παραβρέθηκαν οι εκπρόσωποι των σωματείων μελών της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ:
ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ, Α.Ο.ΜΟΣΧΑΤΟΥ,ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ,ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ, ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ,ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ,ΝΕΟΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ, ΘΥΕΛΛΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ, Α.Ο. ΚΑΣΤΕΛΛΑ , ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ, Α.Ε. ΝΕΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ, Α.Ο. ΚΑΡΑΒΑ, ΗΦΑΙΣΤΟΣ,Α.Ο. ΧΑΛΚΗΔΩΝ, Α.Ο.ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ,Α.Ο. ΠΕΙΡΑΙΚΗ, ΣΠΙΘΑ , ΠΟΡΦΥΡΑΣ, Α.Σ. ΠΟΝΤΙΩΝ, ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ, Α.Ο. ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ,ΘΗΣΕΑΣ, ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗ, ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, ΑΡΜΕΝΙΚΗ, Α.Ο. ΠΕΙΡΑΙΑΣ , ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ, Α.Σ ΚΩΦΩΝ, ΦΙΛΑΘΛΟΙ, Α.Ο. ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ.
Μίλησαν από τους εκπροσώπους των σωματείων οι κύριοι ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ,ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ,ΚΟΥΒΑΡΗΣ, ΓΙΑΝΝΑΣ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ,ΤΑΟΥΞΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ,ΚΑΛΤΣΑΣ, ΣΙΝΟΣ, ΠΡΟΒΑΤΑΣ, ΚΑΛΙΑΚΟΥΔΑΣ.
Από το Δ.Σ της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ μίλησαν οι κύριοι ΜΠΡΑΤΣΟΛΗΣ,ΣΤΟΥΚΑΣ, ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ,ΒΡΑΚΑΣ, ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΟΛΕΒΑΣ, ΜΟΥΣΕΛΗΣ, ΜΠΟΥΛΕΣ,ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, και ο Αντιπρόεδρος της Ε.Π.Ο. κ. ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ.
Από το Δ.Σ της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ εγκρίθηκε ο γενικός αγωνιστικός προγραμματισμός του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Πειραιά και των Πρωταθλημάτων Α΄,Β’,Γ’, Ερασ. Κατηγορίας περιόδου 2010-2011.
Αποφασίστηκε η σύγκληση της Β’ Τακτικής Γεν. Συνέλευσης της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ στις 19.9.2010 με κύριο θέμα ημερήσιας διάταξης: Έγκριση Προϋπολογισμού Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ έτους 2011.
Εγκρίθηκε επίσης η διαδικασία καταστατικής Γενικής Συνέλευσης, με βάση το αναμενόμενο σχέδιο Καταστατικού της Ε.Π.Ο. για τις Ενώσεις
Αναπτύχθηκε διάλογος με τη συμμετοχή των παραγόντων των σωματείων, σχετικά με τη σημερινή δύσκολη οικονομική πραγματικότητα και την υποχρέωση της Πολιτείας να δώσει τις οικονομικές επιχορηγήσεις στα σωματεία χωρίς καμμία καθυστέρηση.
-/-
-2-Στο σημείο αυτό καταγγέλθηκε η δημοσιοποίηση ,που αφορά την διάθεση εκατομμυρίων Ευρώ, για διενέργεια εκδηλώσεων, που τελικά ποτέ δεν πραγματοποιήθηκαν από το Υφυπουργείο Αθλητισμού, σε περίοδο που για το ποδόσφαιρο δεν διατέθηκε ούτε ένα Ευρώ.
Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ κ. ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΠΡΑΤΣΟΛΗΣ ενημέρωσε το σώμα ότι την ίδια ατμόσφαιρα με τις ανωτέρω διαπιστώσεις των σωματείων μετέφερε ήδη με την τοποθέτηση του ο εκπρόσωπος της Ε.Π.Σ. Αντιπρόεδρος της Ε.Π.Ο κ. ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ στη συνεδρίαση του Δ.Σ αυτής της 15.7.2010.
Στην συνέχεια αναπτύχτηκε γόνιμος διάλογος ,σχετικά με την Οικονομική πραγματικότητα της Ένωσης και την σημερινή δυνατότητα παροχών της Ένωσης για τις ανάγκες των διοργανώσεων της σε διαιτητές και Ιατρούς αγώνων της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου.
Η πρόθεση της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ήταν και είναι να παλεύει για την κάλυψη όσον το δυνατόν περισσότερο μέρους των συγκεκριμένων αναγκών και σε αντιστοιχία με την Οικονομική δυνατότητα της Ένωσης θα εξακολουθεί να καλύπτει Οικονομικά:
α) Τους Ιατρούς όλων των διοργανώσεων της ανδρών.
β)Τους Ιατρούς και Διαιτητές όλων των διοργανώσεων ποδοσφαιρικών υποδομών(Εφήβων,Παίδων,Προπαίδων)
γ) Το 50% των εξόδων Διαιτησίας των αγώνων Πρωταθλήματος της Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας.
δ) Τις ζημίες από αγώνες Πρωταθλήματος των σωματείων της Ερασιτεχνικής Κατηγορίας.
Μετά από εισήγηση του Ταμία της Ένωσης Κ. Β.ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ την συνδρομή των σωματείων μελών της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ παραμένει ως είχε ήτοι 50 Ευρώ.
Το παράβολο συμμετοχής στο Πρωτάθλημα διαμορφώθηκε για τα σωματεία Α,Β, Ερασιτεχνικής Κατηγορίας από 100 Ευρώ , σε 150 Ευρώ.
Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ κ. ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΠΡΑΤΣΟΛΗΣ, κλείνοντας την διευρυμένη συνεδρίαση του Δ.Σ. και στο πνεύμα των παρεμβάσεων των εκπροσώπων των σωματείων , δήλωσε ότι το περιεχόμενο της σημαντικής αυτής συνεδρίασης δίνει εντολή στην Διοίκηση της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ να εργαστεί με ενότητα, με καταστατικό σεβασμό και με γόνιμο δημιουργικό τρόπο, ώστε χωρίς αντιπαλότητες και χαρακτηρισμούς, που βλάπτουν την εικόνα και το κύρος της Ένωσης μας , να προσπαθήσουμε να αυξήσουμε τα έσοδα της Ένωσης από κάθε πηγή, ώστε μαζί με τα Οικονομικά δικαιώματα μας από την Πολιτεία, την Ε.Π.Ο, τον Ο.Π.Α.Π. να βοηθάμε τις διοργανώσεις και τα σωματεία μας υπέρ της προόδου συνολικά του Ποδοσφαιρικού Πειραιά.
• Το Δ.Σ της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ στην συνεδρίαση του στις 15.7.2010 ενέκρινε την Προκήρυξη του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Πειραιά 2010-2011.Οι αγώνες του Κυπέλου αρχίζουν στις 11-12/9.2010.
Αγώνες Κυπέλλου επίσης θα γίνουν στις 18-19.9.2010 και στις 25-26.9.2010.
 Τα σωματεία θα πρέπει να υποβάλλουν δήλωση συμμετοχής στο Κύπελλο μέχρι τις 30.8.2010
Τα πρωταθλήματα Α’,Β’,Γ’, Ερασιτεχνικής Κατηγορίας αρχίζουν 2-3.10.2010.

Από το Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου