Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΒΗΣΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ

Πριν μερικά χρόνια ένας τοίχος στο δρόμο προς το Αρχαίο Λιμάνι στο Αμπελάκι έγραφε (διά χειρός Μαριδάκη) «Οι λαοί που ξεχούν την ιστορία τους καταντούν σαν το Αμπελάκι¨.
Μια πρόταση αυτή τη φορά που έρχεται από Αμπελάκι θέτει τις βάσεις ώστε να μην ξεχάσουμε την ιστορία μας.
Ο πρώην πρόεδρος του Αμπελακιακού, σημερινός γενικός αρχηγός της ομάδας και πρώην υπεύθυνος της Ακαδημίας του Αίαντα και για λίγες ημέρες πρόεδρός του αλλά τυπικά για έναν ολόκληρο χρόνο, βάζει το δάχτυλο επί των τύπο των ύλων.
Τολμά και προτείνει σε αυτούς που λένε πολλά λόγια για αγάπες και λουλούδια περί ποδοσφαίρου και της νεολαίας, να κάτσουν όλοι μαζί σε ένα τραπέζι και να συζητήσουν για συνένωση και τη δημιουργία του νέου Αίαντα.
Η πρόταση του Χρήστου Θεοχάρη έχει ως εξής: Συνένωση ων ομάδων του Αμπελακιακού με την νεοφώτιστη ομάδα της Α.Ε. Σαλαμίνας όπου θα προκύψει ο νέος Α.Σ.Σ. ΑΙΑΣ – 2010, όσον αφορά τον Αμπελακιακό την δεύτερη ιστορικότερη ομάδα του νησιού θα παραμείνει στην Β’ ή Γ’ Πειραιά έτσι ώστε τα μικρότερα παιδιά να παίρνουν παιχνίδια ώστε να προωθούνται στην ομάδα του νέου Αίαντα.
Αν υπάρχει λοιπόν θέληση και αληθινή αγάπη για την ιστορία, τα παιδιά, ο ποδόσφαιρο και τον Αίαντα δεν έχουμε παρά να το δείξουμε την πράξη καλοπροαίρετα, χωρίς εγωισμούς για το καλό του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Και που ξέρετε αν αλλάξουμε μυαλά , αν δεν κοιτάμε μόνο το σήμερα, αν πετάξουμε από πάνω μας τα κόμπλεξ, αν καταλάβουμε ότι η ισχύς εν τη ενώση, αν δούμε ότι το πρέπει να βάζουμε γερά θεμέλια για να μη γκρεμίσουμε το οικοδόμημα και τέλος αν πετάξουμε στα σκουπίδια αυτά που μας χωρίζουν και κρατήσουμε αυτά που μας ενώνουν τότε και μόνο τότε θα δούμε προκοπή και πρόοδο σε αυτό τον τόπο.
Υ.Γ.: Φυσικά υπάρχουν προτάσεις και όροι στην περίπτωση που υπάρξει ενδιαφέρον για αυτό το εγχείρημα. Όλα τα άλλα θα βρεθούν.

Φιλικά
Προς τους Φιλάθλους της Σαλαμίνας

Χρήστος Θεοχάρης

2 σχόλια:

  1. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑΥΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. EINAI MIA SOSTI PROTASH KA PREEI NA SYZITITHI

    ΑπάντησηΔιαγραφή